Har de siste par år vært i overgangsalderen. De som har vært der, og som er der, vet hvordan det er med disse hetetokter, simpelthen bare avskyelig! Jeg har aldri brukt receptbelagte hormoner (ville aldri drømme om det), men har brukt soyaprodukter, som jeg bare har lest godt om. Gleden var derfor stor, da jeg opplevde, at det virkelig funker. 


menopause-hot-flash-night-sweat-cartoon-300x267

Har prøvd forskjellig. Det første produktet var SuperSoy, kjøpt her i Norge. Men som de fleste vet, er helsekostprodukter kjøpt her til lands, kjempedyrt. Derfor måtte jeg selvfølgelig søke på iHerb, for å finne noe der. Jeg fallt ned på Estrosoy plus. Dels pga prisen, og så fordi der var mange gode tilbakemeldinger. Og DE VIRKER! Etter bare to dager var mine hetetokter historie. Har en venninne som nå er i samme modus, og jeg måtte selvfølgelig anbefale disse. Jeg fikk ordrer om å bestille til henne, i en tone som gjorde at jeg bestillte med den ene hånd, og hadde min desperate venninne i røret, i den andre hånd. Stor var min glede, da hun jublende fortalte at de nå var kommet i posten og at de VIRKET. Hun kunne ikke tro det, men måtte jo bare erkjende at dette var sant. Ny bestilling ble beordret. I dag snakket jeg med henne igjen, og hun hadde da gitt et glass av disse «lykkepiller» til en kollega, som lenge hadde gått på hormoner. Kollegaen var likeså gledelig overrasket, og har nå avtalt med legen å trappe helt ut av hormontablettene, og så bare ta disse Estrosoy plus. Er det da ikke skjønt, at man kan klare slike problemer på naturlig måte, uten å fylle seg med giftig kjemi fra apoteket?! Jeg synes det! 

soy meno

 

Ett glass koster ca 14 USD, så du får da 2 glass for under 200 kr (som er grensen du kan kjøpe for tollfritt). Portoen er sølle 4 USD. De har jo flere andre merker på iHerb, men jeg kan gå 100% god for denne! Der står at man skal ta 2 tabletter pr dag. Jeg tok 2 pr dag den første uken, men nå holder det fint med én. Min venninne klarer seg også på bare én tablett pr dag. Produktet er laget av 100% naturlige soyabønner og er IKKE-gen modifisert (Non-GMO). Du kan lese hele beskrivelsen her.

For danske læsere kan det ikke betale sig at købe fra iHerb, da man fra DK kun kan købe for 80 DK.kr fra USA (3.-land), før told-trolden sætter ind, men de fås købt overalt i EU-netbutikker. 

Er du førstegangskunde på iHerb, får du avslag på 5 USD på første kjøp, ved å bruke min kode EVA650.

iHerbrabatt

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *